Vergelijk u met confraters
Welke prijspolitiek en businessstrategie hanteert de advocaat anno 2021? 
Maandag 29 maart
14u.-15u.
Online Panelgesprek: 'Welke prijspolitiek en businessstrategie hanteert de advocaat anno 2021? '

Hoe organiseert een advocatenkantoor zich anno 2021? Wat is de prijspolitiek? Hoe willen advocaten hun praktijk verder uitbouwen? Is het antwoord afhankelijk van regio, grootte kantoor, juridische specialisatie? Tijdens de webinar delen we met u de resultaten van het benchmarkonderzoek bij +400 advocaten in België. In dit panelgesprek toetsen we met Bram Vandromme, bestuurder bij de Orde van Vlaamse Balies en advocaat, en Pieter-Jan Franssen,  advocaat en lid van de algemene vergadering en de taskforce Overmorgen bij de Orde van Vlaamse Balies, deze resultaten aan de inzichten van andere lokale en regionale onderzoeken en blikken we vooruit naar de toekomst.

Als deelnemer aan dit webinar ontvangt u bovendien het rapport met de volledige resultaten van het onderzoek. Tevens werd de aanvraag ingediend voor een punt als Permanente Vorming bij de Orde van Vlaamse Balies.

Ja, ik schrijf me in voor het online panelgesprek

Over de sprekers
Bram Vandromme
Bestuurder bij de Orde van Vlaamse Balies, en naast advocaat ook oprichter van Togbåt.legal

Pieter-Jan Franssen
Advocaat, lid van de algemene vergadering en de taskforce overmorgen bij de Orde van Vlaamse Balies en oprichter van Ethel
Ralph Versweyveld
Managing Director Legal Software Europe North
Wolters Kluwer