Complist demó regisztráció
Szeretné egyszerűsíteni szervezete jogszabályi megfelelését? Regisztráljon és próbálja ki szoftverünket!

Miért érdemes kipróbálnia a Complistet?
A Complist teljes tartalmához és összes funkciójához hozzáfér 90 napig díjmentesen. Tapasztalja meg Ön is a gyakorlatban, hogyan segíti a Complist mindennapi munkáját!

Az alábbi demó regisztráció 90 napos, díjmentes hozzáférést biztosít 3 felelősnek és 15 felhasználónak, amellyel a szoftver teljes funkcionalitása elérhetővé válik az iroda számára.
Kérjük ide csak számokat írjon be és 36-tal kezdődően adja meg a telefonszámot, pl. 36701234567

Cím adatok

Felelős és felhasználó adatokKérjük, adjon meg maximum 3 felelőst

Kérjük, adjon meg maximum 3 felhasználót

A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

Adatai megadásával hozzájárul, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. munkatársai megkeressék egy lehetséges szakmai együttműködéssel kapcsolatban és ehhez a későbbi megkereséshez a megadott adatait kezeljék. A regisztráció magában foglalja a termék használatával összefüggő technikai és marketing célú megkeresést is a megadott e-mail címén keresztül.


A hírlevél-feliratkozással hozzájárul, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címre a megadott adatok és a hírlevelekben mutatott aktivitás (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint üzleti ajánlataival felkereshesse elérhetőségein.
Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.