Termékcsomag bemutató regisztráció, egyedi, testreszabott ajánlattal!


Kérjük 36-tal kezdve adja meg a telefonszámot és csak számokat írjon ebbe a mezőbe. Pl. 36701234567
A *-gal jelölt mezők megadása kötelező.

Adatai megadásával hozzájárul, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. munkatársai megkeressék egy lehetséges szakmai együttműködéssel kapcsolatban és ehhez a későbbi megkereséshez a megadott adatait kezeljék. A regisztráció magában foglalja a termék használatával összefüggő technikai és marketing célú megkeresést is a megadott e-mail címén keresztül.

A hírlevél-feliratkozással hozzájárul, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. a megadott e-mail címre a megadott adatok és a hírlevelekben mutatott aktivitás (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint üzleti ajánlataival felkereshesse elérhetőségein.
Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a Wolters Kluwer Hungary Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület, III. emelet címre vagy az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.
 
 
Kövessen minket!
 
 
© 2023 Wolters Kluwer N.V. és/vagy leányvállalatai. Minden jog fenntartva!